Global Header - GenY

Een H1 is verplicht voor de WAE-tool

Home > Verkopen > Nieuws voor verkopers > Telefonische vragen

Telefonische vragen vóór verkoop beantwoorden

Telefonische vragen vóór verkoop beantwoorden

Als reactie op je feedback, zijn we begonnen met een testperiode waarin je een telefoonnummer voor klantenservice kunt delen met potentiële kopers om eventuele vragen te beantwoorden.

Wat je moet weten

Vorig jaar zorgden we ervoor dat je een telefoonnummer voor klantenservice kon delen met je kopers na de aankoop voor aftersales ondersteuning. We kregen feedback dat de optie om een telefoonnummer te delen vóór de transactie belangrijk is voor het sluiten van een verkoop.

Vanaf juli 2018 zijn we begonnen met een testperiode waarin je nu een telefoonnummer voor klantenservice kunt delen dat kopers kunnen gebruiken om contact met je op te nemen voordat ze een aankoop doen. Het is volledig optioneel en eenvoudig in te schakelen.

Op desktop zullen kopers het telefoonnummer zien nadat ze op 'stel een vraag' hebben geklikt. We werken aan de implementatie in de app. Naarmate de test vordert, kunnen we de functie wijzigen op basis van de manier waarop je deze gebruikt.

Volgende stappen

Vanaf nu

  • Overweeg of het toevoegen van een telefoonnummer voor klantenservice nuttig is voor de groei van je bedrijf. Je moet er echter voor zorgen dat je klantenservice en snelheid van afhandeling op hetzelfde niveau blijft.

    Als dit het geval is, raden wij je aan om het telefoonnummer in te schakelen via het gedeelte 
    Communicatie met kopers beheren in de instellingen van je account.

Herinnering over het verkopen op externe sites

Zoals in ons Beleid voor voorstellen om buiten eBay om te kopen of te verkopen wordt vermeld, staan wij onze gebruikers niet toe eBay te gebruiken om elkaar te contacteren om voorstellen te doen voor objecten op externe sites.

Als je voorstellen ontvangt om op sites buiten eBay te kopen of te verkopen, wordt je verzocht dit te melden.

 

Meer hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice

Telefoonnummer toevoegen