Global Header - GenY

Een H1 is verplicht voor de WAE-tool

Home > Verkopen > Nieuws voor verkopers > Wijzigingen aan eBay-winkels

Wijzigingen aan eBay-winkels

Wijzigingen aan eBay-winkels

eBay-winkels optimaliseren

Technologie, retail en de verwachtingen van kopers veranderen snel. In 2018 gaan we eBay-winkels veiliger, flexibeler en geschikter voor mobiel gebruik maken zodat kopers nog sneller de weg vinden naar je producten.

Wat je moet weten

  • We zijn het eBay-winkelplatform aan het bijwerken om de beveiliging van de site te verbeteren, de zoekmachineoptimalisatie te vergroten, mobiel gebruik te optimaliseren en betere opties voor merchandising te bieden.
  • Voor verkopers met eBay-winkels die niet zijn aangepast, raden we aan zo snel mogelijk over te stappen. 
  • Voor verkopers met aangepaste eBay-winkels, verandert de winkel voorlopig niet, maar we raden je wel aan aan zo snel mogelijk over te stappen naar de nieuwe winkelervaring zodat je profiteert van de verbeteringen en je winkel geen actieve content bevat en gereed is voor HTTPS. Uiteindelijk zal het verplicht worden om naar de nieuwe ervaring te migreren.

Vanaf mei 2018 beginnen we eBay-winkels bij te werken om te zorgen dat het contact tussen bedrijven en kopers optimaal verloopt. Het nieuwe ontwerp zal de zoekmachineoptimalisatie (SEO) en de mobiele ervaring verbeteren en nieuwe merchandising mogelijkheden bieden voor abonnees op eBay-winkels. De nieuwe ervaring werkt zonder actieve content en is gereed voor HTTPS.

Belangrijkste voordelen

  • Geoptimaliseerde mobiele ervaring.
  • Verbeterde SEO-en meer zichtbaarheid.
  • Kopers krijgen relevantere producten te zien.
  • Biedt een hogere beveiligingsstandaard.

In het kort

Opmerking: vanaf mei 2018 is het niet meer mogelijk een aangepaste eBay-winkel te maken en kan ook niet meer worden teruggekeerd naar de oude ervaring.

Het ontwerp van de nieuwe eBay-winkels zal er net zo uitzien als de homepage van eBay en op andere rubriekspagina's. 

Meer hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.