Global Header - GenY

Een H1 is verplicht voor de WAE-tool

Home > Verkopen > Nieuws voor verkopers > HTTPS updates

HTTPS updates

HTTPS updates

Updates met betrekking tot HTTPS-beveiliging

Sinds oktober 2017 is HTTPS het standaardprotocol voor aanbiedingen op eBay. Als verkopers niet-beveiligde HTTP content gebruiken in hun aanbiedingen, geeft Google Chrome een browserwaarschuwing met de melding dat de pagina in kwestie niet veilig is.

Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, gaat eBay de desktopweergave van objectbeschrijvingen met HTTP-content aanpassen. 

Vanaf maart 2018 zullen eBay aanbiedingen met HTTP content voorzien zijn van fragmenten van de objectbeschrijving en een knop die zegt 'Zie volledige objectbeschrijving'. Deze ervaring is vergelijkbaar met de manier waarop kopers aanbiedingen bekijken op de mobiele website. Objectbeschrijvingen die HTTPS-conform zijn, worden wel volledig weergeven.

In het kort

Om je volledige objectbeschrijving automatisch weer te geven, moet je ervoor zorgen dat je het HTTPS-protocol gebruikt in de volledige aanbieding.

Met onze tool voor bulkbewerkingen kun je 500 aanbiedingen tegelijk bewerken. Zodra al je content is bijgewerkt naar HTTPS, selecteer je 'Aanbiedingen in bulk bewerken' en gebruik je vervolgens de 'zoek en vervang'-functie om 'HTTP' te vervangen door 'HTTPS'.

Gebruik het Verkopersportaal om je aanbiedingen te controleren en bij te werken.

Meer hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.

Verwante links

Verkopersportaal